Fönsterputs Stockholm

Anlita oss för fönsterputsning i Stockholm med omnejd

Fönsterputs som du kan lita på

Trygg fönsterputsning

Trygga och nöjda kunder är vår målsättning i arbetet med fönsterputs i Stockholm. För oss är det viktigt att du vet vem det är som kommer att jobba hos dig samt att personen har fått tydliga arbetsinstruktioner och vet vilka fönster det är som ska putsas eller vilka utrymmen som ska städas. All vår personal är olycksfallsförsäkrad, får kontinuerlig utbildning internt, har tystnadsplikt och får skriva på sekretessavtal. 

Vi har givetvis en rejäl ansvarsförsäkring så att du som kund kan vara säker på att få ersättning om någon skada skulle uppstå på grund av våra medarbetare. 

Ansvarsförsäkringen är förstås också giltig för eventuella nycklar som du kvitterar ut, så att vi har möjlighet att städa eller putsa fönster även om du inte skulle vara på plats. Om du upptäcker någon form av skada är det bara att du ringer oss på 08-540 254 61 eller skickar e-post så ser vi till att hitta en lösning på ditt problem.

Nöjd kund-garanti skapar trygghet

Som tidigare nämnt så har vi en nöjd kund-garanti. För alla våra tjänster följer vi en checklista med ett antal punkter som skall utföras. Om du ser att något har missats eller att jobbet inte blivit utfört till den standard som du förväntat dig kan du kontakta oss inom 48 timmar. Vi ser då först och främst till att komma ut och rätta till problemet. Om det skulle visa sig att det har inneburit någon annan form av besvär för dig så diskuterar vi givetvis hur vi kan ersätta dig på annat sätt.

Kom ihåg att fönsterputsning ingår i de tjänster som man som privatperson får göra RUT-avdrag för. Hushållsarbete av olika slag får dras av för både din bostad och för ditt fritidshus. Avdraget är även giltigt för dina föräldrars bostad och fritidsbostad. Läs mer på Skatteverkets hemsida om de tjänster som man får göra avdrag för. Kanske finns det något mer som vi skulle kunna hjälpa dig med!

Välj oss för fönsterputs i Stockholm. RUT-avdrag och kvalitetsgaranti!